contact: 085 - 0295615 Mail ons: info@123diensten.com

Over ons:


123diensten houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de opslag, digitalisering en vernietiging van archieven alsmede (digitale) postverwerking. Door de jaren heen hebben we deze processen verregaand weten te optimaliseren en hebben we ook bijzonder veel ervaring op dit gebied opgedaan. Hierdoor kunnen wij onze klanten de allerbeste service bieden. Dit doen wij zorgvuldig, vakkundig en professioneel.

Volledig gesloten systeem

Als partner van Reisswolf, de Europees marktleider op het gebied van gegevensbeveiliging, maken we ook gebruik van een zogenaamd gesloten systeem. Dit houdt in dat wanneer u uw documenten, tekeningen of andere vorm van gegevens bij ons inlevert, deze niet meer met derden in aanraking komen.

Ontzorgen

Ons uitgangspunt is simpelweg het ontzorgen van onze klanten. In plaats van dat u veel tijd, moeite, ruimte of personeel opoffert voor het reilen en zeilen van uw archief, doen wij dit voor u. Dit scheelt u veel tijd en geld. Onze organisatie is helemaal gespecialiseerd in deze werkzaamheden. De taken worden daarom ook beter en efficiënter uitgevoerd. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld het achter gesloten deuren vernietigen van overjarige vertrouwelijke archiefstukken.

Het belang van een goede archivering

De meeste gegevens die in een archief zijn opgeslagen, zijn vertrouwelijk. Een archief moet daarom met zorg worden beheerd. Bovendien moeten een archief volgens de wet vaak voor langere tijd bewaard worden. Ook de privacywetgeving kan een rol spelen. Het opslaan van een archief gaat in veel gevallen ten koste van uw kantoorruimte en opslagruimte. Dat is zonde omdat een archief vaak amper wordt ingezien. Vroeger vormde een papieren archief een kostbaar naslagwerk. Tegenwoordig zijn archieven vaak ook digitaal te bekijken zodat een archief ook ergens anders opgeslagen zou kunnen worden.

Volgens Europese richtlijnen

Vanzelfsprekend houden wij ons aan alle richtlijnen, zowel de Nederlandse als de Europese. Zo wordt bij ons iedere stap van het proces gedocumenteerd en houden wij ons aan de Europese richtlijnen met betrekking tot Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Waarom 123diensten?

  • Specialisten op het gebied van archiefbeheer en postverwerking
  • Wij voldoen aan de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming
  • Meer dan 10 jaar ervaring in ons vak
  • Snelle en discrete dienstverlening

Digitalisering

Wilt u alle documenten en archiefstukken van uw organisatie gemakkelijk kunnen raadplegen? Dan is digitalisering de oplossing. 123diensten digitaliseert niet alleen uw bestaande archief, maar ook uw complete documentenstroom. Wij zorgen ervoor dat u uw digitale archief zonder gedoe en omwegen kunt gebruiken, zowel bij kleine als grote aantallen gebruikers.

Postverwerking

Als organisatie heeft u dagelijks te maken met een grote hoeveelheid aan post. Het registreren en archiveren van die post kost veel tijd en moeite. Gelukkig bestaat tegenwoordig ook de optie om uw post digitaal te laten verwerken. Op deze manier kunnen de medewerkers van uw organisatie zich focussen op andere zaken in plaats met de papierstroom van de briefpost .

Archiefopslag

Archiefopslag op de traditionele manier kost u veel tijd, ruimte en geld. Daarom is het doorgaans beter om uw vertrouwelijke documenten, dossiers, enzovoorts bij een gespecialiseerd bedrijf op te slaan. Bij 123diensten worden uw gegevens zorgvuldig bewaard in onze elektronisch beveiligde opslagruimtes.

Archiefvernietiging

Vertrouwelijke documenten zijn niet voor niets vertrouwelijk. Ook de vernietiging van dergelijke documenten of andere gegevens moet discreet gebeuren. Wij zorgen ervoor dat de vernietiging van uw overjarige archiefstukken achter gesloten deur zal plaatsvinden. Dit wordt bovendien op een milieuvriendelijke wijze gedaan.

Wij werken volgens de AVG regelgeving

Wij zijn bekend met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en gaan hier dus zorgvuldig mee om.

Wat zeggen onze klanten.


Ko Niestijl

"123diensten is in de afgelopen jaren een goede en betrouwbare "scanpartner" voor de Provincie Groningen geweest. Naast het bruggenarchief hebben de medewerkers van 123diensten ook onze volledige tekeningenarchief naar volle tevredenheid digitaal en volledig doorzoekbaar gemaakt. Ook voor toekomstige scanwerkzaamheden zijn wij van plan om van de diensten van 123diensten gebruik te maken."

Roland Boekholt Ophtec

"123diensten heeft geholpen om de vele documentatie (700 ordners) van Ophtec die vele jaren bewaard moet blijven te digitaliseren. Wij hebben de samenwerking, en ook in toekomst, als erg prettig ervaren. Duidelijke en makkelijke communicatie lijnen, professioneel, discreet met prima scan resultaten die gemakkelijk opgezocht kunnen worden"

Karina Bolwijn

"De dienstverlening die wordt verricht is klantgericht, betrouwbaar, accuraat en innovatief. De dienstverlening wordt afgestemd op de vraag van de klant. Fred Hansen zorgt dat de verleende dienst passend blijft bij een steeds veranderende organisatie."

Marleen Wielaert - Bliek

"Fred heeft met zijn medewerkers een grote digitaliseringsopdracht naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Fred heeft zich daarin een belangrijke en betrouwbare zakenpartner getoond met veel deskundigheid en een prettige open manier van samenwerken. Resultaat- en oplossingsgericht kenmerkt zijn manier van werken. Motto: Afspraak is afspraak en we gaan er alles aan doen om die afspraak na te komen."