contact: 085 - 0295615 Mail ons: info@123diensten.com

123diensten

Vanuit Scheemda, in het noordoosten van Nederland, ondersteunen wij organisaties met het efficiënt afhandelen van hun klantencontact. U kunt ons eenmalig inschakelen, of gedurende een bepaalde periode. Wij willen u en uw klanten de service bieden die uw bedrijf verdient. Wij kunnen uw telefoontjes opnemen en beantwoorden, e-mailverkeer afhandelen en ook het klantcontact via chat en WhatsApp voor u verzorgen. Niets is ons daarom te gek of te veel gevraagd. Als u wilt, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om onze medewerkers op te leiden zodat zij echt ''uw eigen medewerker'' worden.

Onder de rook van Winschoten.


Wij zijn onlangs naar een nieuwe, grotere locatie verhuisd om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en klaar te zijn voor een toekomstige groei. Wij zijn gevestigd onder de rook van Winschoten. Winschoten is een stad en voormalige gemeente in de provincie Groningen in Nederland. Als hoofdplaats van de gemeente Oldambt vervult Winschoten een centrumfunctie in deze gemeente, maar ook voor de rest van Oost-Groningen dit sluit goed aan bij onze klanten. Wij verzorgen namelijk niet alleen het klantencontact voor bedrijven door heel Nederland maar bedienen ook verschillende Duitse en Engelse klanten.Telefonische antwoordservice

Heeft u het te druk om uw telefoon te beantwoorden? Laat onze telefonische antwoorddienst uw telefoon voor u opnemen en beantwoorden. Dan bent u altijd telefonisch bereikbaar.


E-mailafhandeling

Te weinig tijd om e-mails te lezen en beantwoorden? Laat dit werk niet liggen. De medewerkers van ons contactcenter beantwoorden uw e-mails geheel conform uw richtlijnen.


Chat

Wilt u de bezoekers op uw website vragen laten stellen via live chat? Wij kunnen deze functie realiseren en alle vragen aan de hand van uw informatie en richtlijnen voor u beantwoorden

Kwaliteits controles

Wilt u dat uw medewerkers zich houden aan de compliance regels en heeft u het zelf te druk? Wij kunnen de compliance check voor u doen aan de hand van uw informatie en richtlijnen.

123diensten is gevestigd in Scheemda.

Onze medewerkers van ons callcenter in Delfzijl nemen voor u de telefoon op, beantwoorden de vragen van uw klanten, nemen boodschappen voor u aan en kunnen de telefoongesprekken eventueel ook naar u doorverbinden. Zij doen dat precies volgens uw richtlijnen en instructies. Onze telefoonservice zorgt voor een wezenlijke bijdrage aan de klanttevredenheid van uw organisatie en verhoogt daarnaast ook de productiviteit van uw organisatie.


Klantcontact via e-mail, chat en WhatsApp

Naast het opnemen en beantwoorden van uw telefoon, kan ons contactcenter u nog veel meer werk uit handen nemen. Wij kunnen namelijk ook uw e-mailberichten voor u afhandelen, uw agenda voor u beheren en alle vragen die via WhatsApp en de chatfunctie van uw website voor u beantwoorden. Zo kan 123telefoondienst ook een bijdrage leveren aan het succes van uw website of webshop

Ook buiten kantoortijden bereikbaar

De huidige 24-uurs economie stelt steeds meer eisen aan de bereikbaarheid van organisaties. Klanten zijn tegenwoordig gewend om ook buiten kantoortijden contact op te nemen om vragen te stellen en antwoord te krijgen. Met de medewerkers van 123telefoondienst bent u niet alleen binnen kantoortijden, maar ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar via telefoon, e-mail, WhatsApp en chat.